Hver sæson kører vi en ny buffet ud af huset – men du kan også altid vælge en af vores andre buffetforslag eller en enkelt ret ud af huset. Kontakt os herom – og vi finder en løsning sammen.
Minimum 10 kuverter (voksne)
EFTERÅRSBUFFET
September, Oktober og November (min. 10 kuverter)
Menu:
-
- Brasaola med friteret kapers, vesterhavsost, grønne blade og vinaigrette med løg. Hertil koldhævet brød.
-
- Kalkuncuvette med ristede svampe, majs og løg
- Braiseret kalvespidsbryst med bagte rødder
- Salat med kål, brombær, æbler, bladselleri og saltede mandler
- Salat med bagt Hokkaido, kikærter, grønne blade, granatæble og feta
- Saltbagte petitkartofler
-
- Vaniljefromage med chokolade (portionsanrettet)
Alt anrettes på fade klar til servering – pånær kødet, der skal skæres ved servering.
Pris pr. kuvert kr. 278,00,-